درباره پروفیل سبک و سنگین
پروفیل سبک و سنگین از نمونه مصالح های ساختمانی هستند که در دو دسته صنعتی و ساختمانی تولید عرضه خواهند شد. این سازه های کاربردی جهت تولید و ساخت پنجره ها و درب های آلومینیومی بسیار کاربردی خواهند بود، البته نوع سنگین این سازه ها در زمینه های خوردو سازی کاربرد خواهند داشت.
قیمت آهن
در ادامه مطالب با بیان برخی از مشخصات از این دو نوع پروفیل های کاربردی سعی در شفاف سازی تمایز های آن ها خواهیم داشت.
مشاهده لیست قیمت انواع آهن آلات :
بررسی پروفیل های سبک
پروفیل های فولادی سبک که به نام پروفیل مبلی نیز شناخته می شوند، از ورق های روغنی به روش نورد سرد تولید خواهند شد. این سازه در ضخامت کمتر از 1.5 در بازار عرضه می شوند که تمامی این ساختار تحت استاندارد های (DIN2394) و (EN10) می باشد.
البته این نوع پروفیل های کاربردی با کاربری ها متنوعی که دارند از قابلیت ها و ویژگی هایی برخوردار هستند که موجب بروز تمایز آن ها با سایر محصولات مشابه خواهد شد.
ویژگی های پروفیل های فولادی سبکی
همانطور که در مطالب قبلی نیز به آن اشاره شد، پروفیل های نام برده دارای خصوصیات و ویژگی های متمایزی هستند که موجب تسهیل در شناسایی آن ها خواهد شد.
- قابلیت تولید در ابعاد متنوع
- پذیرش جوش بالا
- دقیق ترین ابعاد و ضخامت طبق استاندارد
- دارای قابلیت اجرا آبکاری
- انعطاف پذیری و شکل دهی آسان
درباره پروفیل های فولادی سنگین
پروفیل های فولادی سنگین که به نام پروفیل های صنعتی شناسایی می شوند از وزن و حجم بالا تری به نسبت پروفیل های سبک برخوردار هستند. نحوه تولید این نوع از مصالح فولادی، به صورت نورد گرم است و دارای ضخامت بالای 1.5 می باشند.
با توجه به ضخامت بیشتر این نوع پروفیل ها می بایست در نظر داشت که زمینه کاربری های حساس تری را به نسبت پروفیل های سبک تر پوشش می دهند.
همچنین ساختار این نوع مصالح فولادی موجب شده است که این نوع سازه ها دارای قابلیت های متعدد دیگری نیز باشند.
مشخصات پروفیل های سنگین
قابلیت های متعدد این نوع سازه های فولادی وابسته به ضخامت و حجمی که دارند بروز خواهند کرد. به همین علت درادامه مطالب به برخی از اساسی ترین قابلیت های متمایز کننده این مصالح فولادی خواهیم پرداخت.
- دارای استحکام فوق العاده در برابر پیچش یا خمش
- قیمتی به صرفه
- پذیرش جوش فوق العاده
- دارای سختی سطح کاربردی
خلاصه مطالب
با توجه به مطالب فوق، تمایز های پروفیل سبک و سنگین را بر طبق نحوه تولید و ساختار فیزیکی که دارند می توان بررسی کرد. همچنین می توان وابسته به این زمینه های اساسی به تفاوت کاربری این سازه های مستحکم پی برد.