تنوع کاربردی پروفیل آبرو
پروفیل آبرو : در مطالب قبلی نیز ذکر شد که این قطعات منحصر به فرد دارای دو نوع متمایز یک طرفه و دو طرفه می باشند. این سازه ها در نحوه اتصال، انتقال و سرعت هدایت آب دارای تمایزات مشهودی هستند. می بایست اشاره کرد که پروفیل های آبراه یک طرفه قابلیت اتصال یک طرف را به روی سقف ساختمان ها دارد.
اما نمونه دو طرفه این قطعات از هر دو طرف به صورت بسیار متسحکم بر روی سقف ها متصل خواهند شد. ابعاد تعیین شده برای اسن قطعات از 5/2 تا 3 میلی متر است.
قیمت آهن الات: آخرین قیمت آهن الات
نگاهی به لیست قیمت میلگرد آخرین قیمت
ویژگی های منحصر به فرد پروفیل دو طرفه
پروفیل های آبراه دو طرفه به گونه ای طراحی می شوند که تخلیه آب را در کمترین زمان ممکن میسر کنند. همانطور که مشهود است، چنین سازه ای در تماس مداوم با آب و رطوبت قرار دارد؛ به همین علت رویه اولیه آن در برابر رطوبت بسیار مقاوم سازی شده است.
مقاوم سازی این سازه ها و ارتقا استحکام آن ها به نسبت نوع یک طرفه آن ها با استفاده از روش های زیر انجام شده است.
- استفاده از ورق گالوالوم
- گالوانیزاسیون کردن ورق فولادی
- استفاده از ورق های روی اندود
چگونگی تولید سازه با استفاده از گالوانیزه
همانطور که اشاره شد، این قطعات بسیار کاربردی با استفاده از ورق های گالوانیزه تهیه و تولید می شوند. در واقع می توان گفت: رایج ترین راه برای افزایش استقامت سازه ها، استفاده از تکنیک گالوانیزاسیون می باشد.
البته در برخی از موارد نیز از ورق های فولادی گالوانیوم نیز استفاده خواهد شد. هر دو نوع این ورق ها در برابر نفوذ آب و بروز خوردگی مقائم می باشند. به همین علت کاربرد این ورق ها برای ساخت پروفیل های آبراه بسیار رایج است.
چگونگی استفاده از پروفیل دو طرفه
در قسمت های قبلی نیز اشاره شد که این قطعات فولادی قابلیت اتصال دو طرفه را به شیروانی سقف دارند. اتصال این قطعات کاربردی و مرغوب با پیروی از مراحل زیر انجام خواهد شد.
- مرحله اول:
تهیه مناسب ترین نوع پروفیل مذکور، وابسته به موقعیت قرار گیری و میزان بارش های جوی (در چنین شرایطی هر چه ضخامت چروفیل افزایش یابد، حفاظت از سازه بهتر انجام می شود.)
- مرحله دوم:
پس از تهیه و آماده سازی پروفیل مناسب می بایست فریم های مخصوص را به کار برد. پروفیل های تهیه شده با استفاده از این فریم ها متصل می شوند. بنابراین می بایست این فریم را به صورت مطمئن و تخصصی جوشکاری کرد. پس از اجرا دقیق جوشکاری می توان پروفیل ها را بر روی سقف قرار داد.
- مرحله سوم:
پس از اجرا خم کاری ها و برش پروفیل ها می بایست آبرو مناسب سقف را جایگذاری کرد.
- مرحله چهارم:
در این مرحله فرد متخصص موقعیت قرارگیری پروفیل ها را بر روی فریم بررسی می کند. در صورتی که این مرحله با دقت اجرا نشود احتمال نفوذ و نشتی آب به داخل سازه افزایش می یابد. بنابراین بسیار اهمیت دارد که از فرد متخصص برای اجرا پروفیل ها بر روی سقف کمک گرفته شود.
بررسی قیمت این سازه
عوامل متعددی همچون: ضخامت، اندازه، نوع و میزان مقاومت در تعیین قیمت این قطعات موثر هستند. به همین علت با توجه به نوسان های شدید قیمت ها نمی توان هزینه نهایی دقیقی را برای تهیه این سازه ها ارائه داد.
نگاهی به سازه های اسپیس فریم برای ساخت مکان ها موقت و کمپین ها، نمایشگاه ها و غرفه ها
خلاصه مطالب
پروفیل آبرو یکی از کاربردی ترین سازه های فولادی و مقاوم در برابر زنگ زدگی شناخته می شود. این قطعه فولادی جهت حفاظت از سقف سازه های واقع در مناطق مرطوب بسیار کاربردی می باشد.
با توجه به مقدار تقاضای بالای این قطعات می بایست گفت: چنین سازه هایی وابسته به نیاز متقاضیان دارای ابعاد و اشکل متنوعی است.