همه چیز درباره فولاد میلگرد و کاربرد های آن (پارت اول)

میلگرد

بررسی ساختاری فولاد میلگرد

فولاد میلگرد (آرماتور) تجهیزات فولادی ساختمانی هستند که موجب ارتقا استحکام و استقامت بیشتر سازه های بتنی هستند. علت نام گذاری این قطعات فولادی به این نام نیز، حالت فیزیکی سیم شکل این محصولات می باشد.

 

بازرگانی آهن میران فعال در زمینه فروش انواع آهن آلات ساختمانی است. این بازرگانی در سایت خود قیمت های را به صورت روزانه به روز رسانی کرده و آخرین اخبار از قیمت های بازار آهن آلات  را در سایت خود منتشر می کند. . از جمله محصولاتی که این بازرگانی در آن فعالیت دارد می توان به مواردی چون: میلگرد، تیرآهن ، هاش، مفتول، ورق آهن و مواردی دیگری از محصولات این حوزه اشاره کرد.

همانطور که مشهود است انواع سازه های بتنی از نقص عدم مقاومت کشسانی بالا برخودار هستند، بنابراین با استفاده از برخی تجهیزات و قطعات فولادی این نقص جبران خواهد شد.

استاندارد تولید آرماتور

این سازه های فولادی بر پایه استاندارد های مشخصی تولید می شوند که وابسته به نیاز منطقه یا کشور تولید کننده دارد.

در تولید آرماتور ها خاصیت های مکانیکی متفاوتی بر پایه استاندارد ها انتخاب می شود، در ایران تمامی آرماتور های فولادی تولید شده منطبق با استاندارد های کشور روسیه تولید خواهد شد.

با توجه به کاربرد های متعدد این سازه های فولادی در صنعت ساختمان سازی، این محصولات را دارای انواع متفاوتی می باشند.

بررسی تفاوت این سازه ها

همانطور که اشاره شد، این سازه های فولادی در انواع مختلفی تولید می شوند. تنوع در تولید این سازه ها موجب بروز برخی از تفاوت های فیزیک آن ها شده است، به گونه ای که آرماتور های ساده دارای سطحی صاف و بدون بر آمدگی هستند اما در مقابل نوع آجدار این سازه ها دارای بر آمدگی های بسیاری می باشند.

البته این خاصیت های فیزیکی موجب بروز تفاوت هایی در کارایی این سازه ها شده است، به طوری که آرماتور های آجدار با دارا بودن بر آمدگی های مذکور از قدرت چسبندگی و مقاومت بسیار بالا تری به نسبت سایر این سازه های فولادی برخوردار هستند.

میل گرد

رایج ترین آرماتور های موجود

تمامی این سازه های فولادی در قطر های متنوعی تولید می شوند که وابسته به نوع کارایی که دارند از خاصیت های متفاوتی برخودار هستند. از رایج ترین نوع آرماتور های موجود در سطح بازار، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

بررسی آرماتور های اروپایی

این نوع از سازه های فولادی دارای قیمت بسیار مناسبی به نسبت سایر آرماتور های می باشد. این آرماتور از نوع (A4) هستند و از تولید شده از منگنز می باشند.

نکته حائز اهمیت در مصرف این سازه ها، عدم کارایی آن ها برای ساخت بنا های ضد زلزله است، زیرا آرماتور های اروپایی از انعطاف پذیری بسیاری کمتری برخودار هستند و بنابراین خاصیت کشسانی بسیار کمی به سازه بتنی می دهند.

درباره آرماتور های فولاد کربن

از کاربردی ترین نوع آرماتور ها، سازه های فولاد کربن هستند. این سازه ها سیاه رنگ بوده و از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار می باشند. البته از نقاط ضعف این نوع از آرماتور ها می توان به مقاومت پایین آن ها در برابر اکسید شدن اشاره کرد.

بنابراین استفاده از آرماتور های فولاد کربن برای ساخت بنا های مناطق مرطوب و شرجی توصیه نمی شود، زیرا پس از مدتی کوتاه این آرماتور ها اکسید شده و موجب ترک خوردن بتن های اطراف آن خواهند شد.

معرفی آرماتور اپوکسی

این نوع از آرماتور ها نمونه تقویت شده آرماتور های فولاد کربن هستند. جهت رفع نقص و عدم مقاومت فولاد کربن در برابر اکسید شدن، سطح آن را با اپوکسی پوشش می دهند تا 1700 برابر سازه فولادی را در برابر زنگ زدگی مقاوم خواهند کرد.

 

برای مشاهده قیمت روز انواع آهن آلات به لینک های زیر مراجعه کنید:

قیمت روز : قیمت تیرآهن

قیمت روز : قیمت آهن آلات 

قیمت روز : قیمت میلگرد

قیمت روز : ورق آهن

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *