معرفی کامل لوله اسپیرال فولادی و کاربرد های آن

لوله اسپیرال

درباره لوله اسپیرال فولادی

لوله اسپیرال فولادی یکی از شناخته شده ترین انواع سازه های فولادی موجود است. این سازه منحصر به فرد به حالت طراحی خاصی که دارد به این نام شناخته می شود. لوله های مذکور دارای درز جوش مارپیچی هستند و به علت چنین ساختاری دارای انعطاف پذیری بسیار فوق العاده ای می باشند.

نگاهی به نوسانات قیمت میلگرد در بازار آهن

جهت پوشش دهی موقعیت های نیازمند به خم کاری و حالت دهی از این نوع لوله های پر کاربرد استفاده می شود. در ادامه مطالب جهت تکمیل اطلاعات فوق، به بررسی بیشتر این سازه منحصر به فرد خواهیم پرداخت.

لوله اسپیرال 2

بررسی مشخصات لوله اسپیرال فولادی

در اواسط دهه 1960 میلادی، تولید این سازه منعطف و منحصر به فرد اجرا شد. اسپیرال نامیدن این نوع سازه به علت پیاده سازی همین عملیات در تولید لوله های مذکور می باشد. این نوع لوله ها با استفاده از بهترین نوع متریال دارای استحکام بسیار بالا تری به نسبت سازه های مشابه هستند.

مقاومت این قطعات در برابر تحمیل تنش ها بسیار بالا و عالی خواهد بود. همچنین بدنه داخلی این سازه ها به گونه ای طراحی شده است که با جریان یافتن سیال ها، می توان از عدم خوردگی و زنگ زدگی بافت داخلی لوله مطمئن بود.

ویژگی های لوله مذکور

جهت تکمیل اطلاعات فوق، می بایست اشاره کرد که اصلی ترین ویژگی و مزیت این سازه مستحکم و مقاوم سازی شده، قیمت به صرفه و دوام فوق العاده آن می باشد. همچنین قابل ذکر است که ساختار این سازه به گونه ای طراحی می شود که ارائه دهنده بیشترین میزان مقاومت در برابر عوامل تهدید زا باشد.

البته نکته حائز اهمیت این است که احتمال رشد ترک و تحمیل پیشروی آسیب در این نوع سازه ها به شدت کمتر از سایر لوله های فولادی می باشد.

بررسی کاربرد های لوله های معرفی شده

این لوله های کاربردی با دارا بودن ویژگی ها و مشخصات منحصر به فرد نام برده، مورد استفاده در بسیاری از زمینه ها می باشند. این سازه به صورت رول در اندازه های 5 تا 120 اینچ ارائه می شود و به علت داشتن ویژگی های مذکور از تقاضا بالایی در صنایع نفت و گاز برخوردار است.

خم کاری راحت، جوش پذیری بالا، انعطاف پذیری فوق العاده و مقاومت عالی این سازه موجب شده است که در پروژه های عظیم عمرانی نیز از این سازه فوق العاده استفاده شود. بنابراین دور از انتظار نخواهد بود که برای تکمیل سازه های عظیمی همچون پل و ستون های بتنی از این قطعات استفاده نمایند.

نحوه انجام جوشکاری لوله اسپیرال

جهت اعمال جوشکاری بر روی سازه مذکور، از تکنیک جوش کاری قوس زیر پودری استفاده می شود. در واقع به هنگام جوشکاری ورق های فولادی جهت تولید لوله مذکور، مقدار پودری در زیر پوشش ها قرار داده می شود. تعبیه پودر یا فلاکس موجب می شود که سازه مذکور، دچار هوازدگی و هجوم هوا نگردد و همچنین فرایند اکسید شدن در بافت داخلی لوله رخ ندهد. به همین علت برای ایجاد اتصال در هر دو سمت لوله از روی جوش قوسی مارپیچی استفاده خواهد شد.

خلاصه مطالب

لوله فولادی اسپیرال سازه ای بسیار منطعف و مستحکم می باشد. این لوله ها به داشتن مقاومت، دوام و کاربرد بسیار بالا شهرت دارند. همچنین متناسب با استاندارد های روز دنیا تهیه می شوند. اصلی ترین کاربرد این قطعات در صنایع نفت و گاز دیده می شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *